Belek nyaralás

Belek a luxus nyaralás színhelye, de ez olyan luxus, amely a magyar pénztárcának is megengedhető. Belek a török riviéra egyik legszebb üdülőparadicsoma, évről évre nagyobb népszerűségnek örvend a külföldi turisták körében. Belek főleg a csendesebb nyugodtabb üdülés színhelye, elsősorban azoknak ajánlott, akik természeti szépségekre, csendre és pihentető nyaralásra  vágynak vagy a hajóbérlés szerelmesei esetleg. Természetesen Belekben sorakoznak a luxusszállodák, színvonalas éttermek, elit klubok és szórakozóhelyek.A tengerpart finom homokkal borított és a tenger lassan mélyül, így ideális kisebb gyermekkel érkező családok számára is.A tengerparton több vizisport kipróbálásra is van lehetőség.A golfozás szerelmeseinek talán Belek az egyik legideálisabb helyszín a nyaraláshoz.Aki szereti a látnivalókkal zsúfolt nyaralást, annak kicsit utazni kell, és el kell látogatni a 35 kilométerre fekvő Antalyaba, ahol látnivalók, történelmi értékek sokasága fogadja.

Belek

Belek időjárása:

Belek júliusban a legmelegebb, ilyenkor 36 celsius fokos hőséggel kell megküzdenünk, azoknak akik kevésbé szeretik a forróságot érdemesebb júniusban vagy szeptemberben nyaralni, ilyenkor 30 és 32 fok körül mozog a hőmérséklet.A tenger júniustól egészen novemberig alkalmas fürdőzésre, ugyanis a víz hőmérséklete novemberben sem csökken 22 celsius fok alá.

Belek strandjai:

Sokak szerint Belek strandjai a legszebbe a török riviérán.Csodálatosan szép türkizkék víz és finom homok fogadja a látogatókat.Számos vizisport kínálkozik az aktív pihenés kedvelőinek.A strandok nyugodtak, biztonságosak és szépen karbantartottak.

Belek cami

Belek látnivalók:

Belekben nincsenek tömegével a látnivalók, de mindenképpen érdemes kicsit bejárni a környéket, ugyanis a környező városokban van mit csodálni.Érdemes ellátogatni Antalya városába, Perge városába és Aspendosba.Belekben minden szombaton piacot rendeznek és egy valódi török piac szerintem mindenképpen megér egy délelőttöt.