AZ Sky Tower

AZ Sky Tower

Az AZ Sky Tower Hanoi délnyugati részén az Nga Tu So városrészében található. A két tömbből álló lakótoronytól a King Palace és a Golden Land épülete könnyedén közelíthető meg. Az épület környékén nagyívű beruházások zajlanak, emellett tömegközlekedéssel és autóval elérhető a belváros.

A projekt fejlesztője az AZland JSC ingatlanfejlesztő társaság, amely ismert az AZ LAM Vien Complex, és az AZ VAN Canh Tower projektjeiről.

A 18 emelet magas társasházban 3 hálószobás apartmanok kerültek kialakításra. Az apartmanokhoz 2 fürdőszoba tartozik. Az AZ Sky Tower ablakaiból széles kilátás nyílik Hanoi városára. A CN1 apartmanháza Dinh Congra néz, amely Hanoi új városi része, és alacsony építésű házakból áll.

Az ingatlan létesítményei közé 24 órás biztonsági szolgálat, megfigyelő rendszer és parkolóház és parkosított környezet lett kialakítva.

Az AZ Sky Tower közelében számos társasház projekt található, az Alphanam Goup King Palace épülete, a 25-27 emeletes Golden Land tornyok.

A környéken számos közlekedési csomópont fekszik, amelyen keresztül a város üzleti központja könnyedén érhető el autóval. A város ezen részén híres egyetemek, kórházak, szórakoztató központok és parkok találhatóak. A hétköznapi bevásárlás az épület közelében lévő üzletekben, amelyek pár perces sétára vannak.

Az AZ Sky Tower épületétől tömegközlekedés is igénybe vehető, az épülettől pár perces gyaloglásra buszmegálló, és villamosmegálló is található.