A Shell üzemanyagkártya előnyei

Jelentős kedvezményekkel megújult a FleetCor üzemanyagkártya szolgáltatása. A Shell üzemanyagkártya birtokosa készpénzfizetés nélkül tankolhat a vállalati gépjárművekbe, és az üzemanyagkártya segítségével igénybe veheti a Shell kutak egyéb szolgáltatásait is.

Baleset vagy defekt esetén nemzetközi segélyszolgálat áll éjjel-nappal a sofőrök rendelkezésére. Speciális szolgáltatásként Európa több országában található speciális garázsokban is készpénz nélkül fizethet az üzemanyagkártya birtokosa.

A plasztikkártya tulajdonosa havonta többször is kimutatást kérhet az összes igénybevett szolgáltatásról. A FleetCor Shell üzemanyagkártya a flotta által fogyasztott üzemanyagok kiértékelését tételes listával segíti, amely a vásárolt áruk és szolgáltatások felsorolását tartalmazza.

Kérésre fizetéskor megadható a megtankolt jármű kilométeróra-állása vagy a sofőr azonosítója, amely a tranzakció mellett a kimutatáson is megjelenik. Az üzemanyagkártya egyénileg testre szabható. Leolvasható róla a jármű rendszáma, érvényességi területe (nemzeti vagy nemzetközi), a jogosultsági szint (például vásárlásra is használható-e), valamint a lejárat dátuma. Az elektronikus elfogadás, a PIN-kód, az egyéni jogosultsági szintek, a napi és heti limit beállíthatósága és a kártya érvényességi területe a visszaélések megelőzését is segíti.