Esztétikai fogászat: a fogfehérítés menete

A fogfehérítés nem percek alatt elvégezhető művelet,komoly előkezelést igényel a megfelelő hatás érdekében. Ne csak akkor kapjunk fejünkhöz,amikor valamilyen FONTOS esemény közeleg és a tükörbe nézve szembetűnnek elszíneződött fogaink, amin gyorsan próbálunk segíteni különböző, elképzelésünk szerint azonnali 100 % eredményt biztosító anyagok használatával. A fogfehérítés a FogAbc Dental Center rendelőjében egy több előkészítő szakaszból álló folyamat.

fogfehérítés

Fogfehérítés meneteFogfehérítési módszerek, otthoni fogfehérítés

Manapság számos fogfehérítési módszer közül választhatunk. Ezek a módszerek két csoportra oszthatók: otthoni és szakember által végzett fogfehérítési eljárásokra.

Az otthoni eljárások az úgynevezett fogfehérítő zselés technológiák, ezekből többfajta márkájú zselé létezik, hatásmechanizmusuk azonban azonos.

Használatának lépései: A fog megtisztítása után (fogmosás) a zselé feljuttatása a fogak felületére.

Sokan szégyellik, hogy a fogsoruk nem elég csillogó, ennek ellenére nem tudnak lemondani az olyan dolgokról ami elszínezi a fogaikat, ezért a leginkább felelős cigarettáról, kávéról, vörösborról. Vannak azonban praktikák amelyekkel magunk is elvégezhetjük a fogfehérítést, eperrel, citrommal, krétával és szódával. Kréta és szóda használata talán a legegyszerűbb megoldás a fogak szépítésére.